PŮDORYS BYTU

Samotné fotografie ke kvalitní prezentaci bytu nestačí. Je zapotřebí, aby si kupující udělal jasnou a přesnou představu o možnostech přestavby bytu, uspořádání kuchyně, kde jsou nosné a nenosné stěny, či jaké jsou rozměry jednotlivých pokojů kvůli rozmístění nábytku.

Půdorys bytu zvyšuje zájem právě o Vaš byt, jelikož si už předem, ale i zpětně po prohlídce kupující mohou jednoduše načrtnout případné přestavění nebo samotné rozmístění nábytku. Tento půdorys bytu, jako marketingovou výhodu oproti ostatním nabídkám na trhu, zpracováváme jen u exkluzivního prodeje spolu s dalšími službami, např. HOME STAGING či VIDEOPROHLÍDKY, které patří do našeho marketingového portfólia.

Půdorys nemovitosti

Každého z nás bude dříve či později zajímat:

Jaké jsou rozměry jednotlivých místností, jestli se do obývacího pokoje vejde velká sedací souprava atp. Na jakou stranu se otevírají interiérové dveře, kde jsou zašupovací dveře, či jaký typ otevírání mají vestavěné skříně. Dispoziční uspořádání koupelny, kde jsou umístěny stoupačky, či jestli se vejde pračka do koupelny. Kde v bytě jsou nosné a nenosné stěny, nebo kam až zasahují okna v bytě, či kde jsou vestavěné skříně.

 

Zavolejte nám (tel.: +420 732 237 741) a pojďme rychle a kvalitně prodat Váš byt.