Ukázka referencí našich klientů

Realitní kancelář HLOUŠEK REALITY si od začátku svého působení klade důraz na kvalitu poskytovaných služeb i na jednání vůči klientům. Naším cílem je, aby každý klient od nás odcházel spokojený. Proto jsme rádi, když nám klienti na základě svých konkrétních zkušeností s RK HLOUŠEK REALITY poskytnou zpětnou vazbu svými podněty a připomínkami a tím nám umožní ještě dále vylepšit naše služby. O tom, že jdeme správným směrem svědčí množství klientů, kteří se nám vracejí a dále nás doporučují svým známým. Ukázku hodnocení RK HLOUŠEK REALITY naleznete níže:

 

PRODEJ bytu OV 3+1/L, Praha 4 - Chodov, ul. Láskova

"Dobrý den, Tímto bych vám rád poděkoval za zprostředkování prodeje našeho bytu. Musím říci , že jsem se dlouho nesetkal s tak vstřícným jednáním. Zvláště musím vyzdvihnout servis jaký poskytujete klientům, opravdu o nic jsme se nemuseli starat, vše jste zařídil a ohlídal. Vaši realitku mohu jen doporučit. Ještě jednou děkuji a jsem s pozdravem Tomáš Š."


PRODEJ bytu OV 1+KK, Praha 4 - Chodov, ul. Samohelova

"Naprosta spokojenost s touto RK. Kupovala jsem byt,kde p.Hlousek zastupoval prodavajiciho a vse probihalo naprosto profesionalne i presto,ze prodavajici byl velmi narocny klient. Posleze jsem byt musela prodat,z duvodu stehovani a oslovila jinou RK v miste bydliste,abych nemusela dojizdet,bohuzel to byla naprosta katastrofa.Opet jsem oslovila p. Hlouska,ktery byt dokazal prodat za velmi kratkou dobu a zaroven byl tak uzasny,ze jsem vse vyridila na dalku,coz jsem velmi uvitala. Takze za me 100%"


PRODEJ bytu dr. 2+KK/L, Praha 4 - Chodov, ul. Ženíškova

"Vážený pane ing. Hloušku,

chci Vám poděkovat za rychlé nalezení zájemce a následný převod mého družstevního bytu. K výběru vaší RK mě přiměla událost, kdy v našem domě se opravdu dlouho prodával jiný byt a majitelé bezúspěšně prostřídaly několik RK. Nakonec pověřili Vás a Vy jste byt prodal za velmi krátkou dobu. To u mě rozhodlo. A vyplatilo se. Můj byt byl vlastně ihned prodán díky tomu, že se na Vás obrací i zájemci, kteří byt hledají. Kontaktoval jste paní, která takový byt u Vás poptávala a už druhý den bylo vše dojednáno. Práce Vaší RK byla ve všech směrech vysoce profesionální a spolehlivá. Vše probíhalo rychle a průhledně s maximální připraveností. Oceňuji Vaše vstřícné a empatické chování a také jednání paní advokátky. Vaši RK mohu všem doporučit.

Děkuji. L.T."


PRODEJ přízemního bytu dr. 2+kk, Praha 10 - Horní Měcholupy, ul. Janovská

"Dobrý den pane Hloušek,

moc bych Vám touto cestou chtěl poděkovat za uskutečnění prodeje mého družstevního bytu. Více než rok jsem se neúspěšně pokoušel byt prodat prostřednictvím inzerátů apod., ale výsledek žádný, pouze jsme další a další měsíce zbytečně platili poplatek za byt, který nikdo neobýval. Až díky tomu, že jsme objevili Vaši realitní kancelář se nám během krátké doby podařilo byt prodat, vše proběhlo rychle a bez komplikací a všem známým budu Vaši realitní společnost vřele doporučovat.

Děkuji moc za spolupráci a pokud ještě někdy budu něco prodávat, určitě se obrátím na Vás. S pozdravem Petr S."

 


KOUPĚ a PRONÁJEM bytu OV 1+kk/L, Praha 4 - Chodov, ul. Bachova

 

"Dobrý den pane inženýre,

 

děkuji Vám  za vytipování vhodného bytu ke koupi na Chodově a  dále za jeho následné pronajmutí. Služby pana Ing. Hlouška byly  perfektní. Nákup bytu proběhl rychle a profesionálně. Byla to služba komplexní. Všechno bylo vždy kvalitně připraveno - jen k podpisu. Tak si představuji  práci realitní kanceláře. Rovněž pronájem bytu proběhl velmi rychle, právnické služby byly rovněž na vysoké úrovni. Pokud budu v budoucnu něco z nemovitostí prodávat, nakupovat či pronajímat, určitě se obrátím na pana Ing. Hlouška. Budu vědět, že věci půjdou rychle, správně a bez obav z mé strany. Kéž by takto vypadaly služby i v jiných oblastech.Ještě jednou děkuji.

 

S pozdravem Ing. Eduard H."

 


 

PRODEJ bytu dr. 1+kk/L, Praha 4 - Kamýk, ul. Otradovická

"Děkuji Vám pane Ing. Hloušku za Vaši skvělou práci a za rychlý prodej bytu na Praze 4. Protože jsem měla možnost poznat i práci jiných realitních společností v posledních cca 2 letech, mohu i srovnávat. Věřte mi, že jsem se s tak perfektním, solidním a profesionálním přístupem nesetkala. Vaši realitní společnost doporučuji každému, kdo hledá nejen kvalitu, ale i právní jistotu, která je na trhu s realitami nezbytným prvkem. Ještě jednou moc děkuji   Milena Š."

 


PRODEJ a KOUPĚ bytu OV 1+1/L, Praha 4 - Chodov, ul. Podjavorinské

Hodnocení prodávající:
"Dobrý den, pane inženýre,

 

Chtěla bych vyjádřit maximalní spokojenost s perfektním servisem vaší realitní kanceláře při prodeji bytu mé dcery v Praze na Hájích 1+1/L. Přestože jsme měli řadu ne příliš běžných komplikací, po vaší spolupráci s advokátní kanceláří, vše proběhlo rychle a za dobrou cenu. Vaše prezentace, fotky bytu, plánky, perfektně zorganizované prohlídky bytu, a  hlavně samotný prodej, předání, věci spojené s katastrem, také všechny finanční záležitosti jste opravdu zařídil rychle a na profesionální úrovni. A za to vám opravdu ještě jednou děkuji, služby vaší realitky doporučím všem svým známým.

 

Přeji Vám hodně dalších spokojených klientů.  Ludmila K."
 
Hodnocení kupujícího:
"Se službami Ing. Hlouška při nákupu bytu jsem byl velmi spokojen. Jeho nabídka nemovitostí mne zaujala kvalitním zpracováním inzerátů. Především díky přesnému plánku bytu doplněnému kvalitními fotografiemi, si lze udělat poměrně přesnou představu o nabízené nemovitosti. Protože šlo o mou první zkušenost v oblasti realit, ocenil jsem jeho ochotu vše vysvětlit a pomoci s vyřízením všech náležitostí. Od včasného dodání všech podkladů pro vyřízení hypotéky, přes asistenci při komunikaci s katastrálním úřadem, až po zajištění právních náležitosti při podpisu kupní smlouvy.

 

Lukáš Z."

 

PRODEJ BYTU dr. 3+1/L, Praha 4 - Nusle, ul. Ohradní

KOUPĚ BYTU dr. 2+kk, Praha 4 - Chodov, ul. Doubravická

"Před nedávnem jsem kontaktovala realitní kancelář HLOUŠEK REALITY ve věci prodeje svého třípokojového bytu a současně koupi bytu menšího. Byla jsem nadmíru spokojena, Ing. Hloušek vyřídil záležitost rychle a velmi profesionálně, at už šlo o dohodnutí ceny, perfektní spolupráci s advokátní kanceláří, či vyřízení veškerých záležitostí s prodejem souvisejících.
Celá věc započala na jaře a za cca 4 měsíce bez jakýchkoliv problémů byla dokončena, takže jsem měla ještě dostatek času, abych si nový byt do vánoc upravila.
Mohu tuto RK každému vřele doporučit. Věra S."

PRODEJ bytu dr. 3+KK/L, Praha 4 - Chodov, ul. V Průčelí

"Dobrý den ,

Chtěla bych poděkovat za zprostředkování prodeje bytu 3+kk na Jižním Městě. Původně jsem si myslela, že to zvládnu sama, protože inzerátů na koupi bylo poměrně mnoho. I když v inzerátech bylo "RK nevolat" přesto se ve všech případech dostavil  v podstatě zástupce nějaké RK, který mi do bytu vodil poměrně mnoho zájemců, ale výsledek žádný. Na doporučení jsem zvolila Vaši RK a po upozornění, že ke mne přivede až skutečného zájemce se tak opravdu stalo a veškerá jednání od prvopočátku až do úspěšného konce byla na velice profesionální úrovni, se kterou jsme byli všichni naprosto spokojeni. Ještě jednou tedy děkuji a přeji mnoho dalších stejně spokojených zákazníků.

Přeji krásný den, Eva M."


KOUPĚ bytu dr. 3+KK/L, Praha 4 - Háje, ul. Hviezdoslavova

"Dobrý den,

chtěla bych Vám velice poděkovat za zprostředkování koupě bytu. S Vašimi službami jsem byla maximálně spokojená, jednání bylo na profesionální úrovni, bez zdržení a problémů. Za nadstandartní považuji Vaše plánky bytů, i díky tomu jsem se obrátila právě na Vás. Také mě zaujala přehlednost Vašich internetových stránek a pravdivost informací, které na nich jsou zveřejněné.

Ještě jednou děkuji a přeji Vám štěstí a úspěchy ve vaší práci. Určitě Vás ráda doporučím dále. S pozdravem, Ivana Č."


PRODEJ bytu dr. 3+KK/L, Praha 4 - Chodov, ul. Bohúňova

"Dobrý den přeji.

Ráda bych ještě jednou  poděkovala Vaší realitní kanceláři. V minulosti jsem se setkala s řadou makléřů z jiných realitních kanceláří a bohužel jsem s nimi vždy měla velice špatnou zkušenost. O to víc mě překvapil profesionální přístup pana Hlouška. Naší nemovitost dokázal prodat ve velice krátké době. Zajistil mi veškeré potřebné dokumenty a vždy co slíbil dodržel. Byla jsem s jeho službami maximálně spokojená. Spolupracovat se spolehlivými lidmi v dnešní době je velká úleva.

Tímto Vám moc děkuji a přeji mnoho spokojených klientů jako jsem byla já. S pozdravem Eva N."

 


PRODEJ bytu dr. 4+1, Praha 4 - Háje, ul. Steinerova

"Dobrý den pane Hloušku,
velice Vám děkuji za zprostředkování prodeje mého bytu a chci Vám říct, že jsem byla s Vašimi službami maximálně spokojena. Vše probíhala naprosto bez problémů, zajistil jste kompletní servis všech úkonů, právní stránku věci, pravidelně jste mě informoval.
Cením si Vaší pečlivosti a odpovědnosti, ale i Vašeho poradenství a empatie. Jsem Vám velice vděčná za Váš lidský přístup, kerý mi moc pomohl. Takto si představuji práci profesionálního makléře (a opravdu mám s kým srovnávat). Jsem moc ráda, že jsem svěřila prodej bytu právě Vám, protože jsem se přesvědčila, že jste odborník na svém místě s letitými zkušenostmi v tomto oboru.
Pokud budu v budoucnu potřebovat služby realitního makléře, určitě se obrátím opět na Vás a rozhodně Vás doporučím i svým známým.

Děkuji Vám a přeji mnoho dalších spokojených klientů.
Ilona V."

PRODEJ bytu dr. 3+1, Praha 4 - Chodov, ul. Brandlova

 

KOUPĚ bytu dr. 1+KK, Praha 4 - Chodov, ul. Benkova

"Dobrý den, pane inženýre,

dovolte mi, abych Vám poděkovala za profesionálně provedené služby. V mém případě se jednalo o prodej bytu 3+1 a koupi bytu menšího 1+KK. V roce 2013, oba na Praze 4 - Jižní Město. Obrátili jsme se na Vás již několikrát, jak členové naší rodiny, tak i naši přátelé a známí. To i v případech, že se jim prodej bytu i delší dobu nedařilo realizovat. Musím konstatovat, že všichni jsme byli mile překvapeni Vaším profesionálním přístupem, ale hlavně, a to chci zdůraznit, že jste udělal vše, aby se byty prodaly, či koupily, k naší naprosté spokojenosti. Jak cena, tak i vyřízení všech formalit.

Naše rodina má na základě mnohaletých výborných zkušeností s Vašimi službami ve Vás plnou důvěru. Určitě se i v budoucnu budeme na Vás obracet a doporučovat i nadále našim známým a přátelům.

Za Vaše služby děkuje, Zdenka S."


PRODEJ bytu dr. 1+kk, Praha 4 - Háje, ul. Hekrova

PRODEJ bytu dr. 3+1/L, Praha 4 - Háje, ul. Steinerova

"Vážený pane Hloušku,
s Vašimi službami jsem byla maximálně spokojená. Poprvé jsme v roce 2008 prodávali byt syna (garzonka) v Hekrově ulici, vše probíhalo naprosto hladce, včetně veškerých právních služeb, Proto když jsem v roce 2013 prodávala svůj byt (3+1) ve Steinerově ulici, neváhala jsem a opět se obratila na vaše realitní centrum. Znovu se potvrdila Vaše profesionalita a bohaté zkušenosti, v průběhu prodeje jsem byla stále informována jak se věci mají, kdy příjde potenciální zájemce prohlídnout byt. V závěru opět byl zajištěn odečet stavu plynoměru, elektroměru a měříčů odběru teplé a studené vody a pochopitelně perfektní právní služby.
S pozdravem Inna K."


PRODEJ bytu dr. 1+KK/L, Praha 8 - Střížkov, ul. Česákova

"V roce 1997 jsme zakoupili na Střížkově družstevní byt pro svoji dceru, která v té době byla na stáži v Rakousku. Předpokládali jsme, že až se dcera vrátí, bude mít kde bydlet. Dcera se však v Rakousku vdala a na návrat zrovna nepomýšlela. Tak jsme byt prozatím několik let podnajímali, ale podnájemníci se k němu nechovali vždy příliš ohleduplně. Když už bylo zřejmé, že se dcera nevrátí, obrátili jsme se v listopadu 2003 na pana Ing. Hlouška s žádostí o to, aby za nás byt prodal. O panu Ing. Hlouškovi jsme měli již dobré reference od známých, kterým také prodával byty. Byt byl po podnájemnících v ne příliš dobrém stavu, ale pan Ing. Hloušek se všeho ujal, byt uvedl do stavu vhodného k prodeji a během velmi krátké doby (tří týdnů) se mu podařilo jej za dobrých finančních podmínek prodat. Musím tedy konstatovat, že se službami realitní kanceláře pana Ing Hlouška jsme velmi spokojeni a pokud bychom uvažovali o nějakém zprostředkování záležitostí s realitami, určitě bychom se na jeho kancelář znovu s důvěrou obrátili.

Za celou rodinu, Ing. Zdeněk B."


Chcete nám sdělit Vaše názory, připomínky či hodnocení naší práce? Napište nám!