REZERVACE Prodej rodinného domu s velkým pozemkem v Praze 4 - Chodov u metra Opatov

Lokalita: Na sádce, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy

Evidenční číslo:
250
Typ:
Domy
Druh:
prodej
Adresa:
Na sádce, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy
Plocha pozemku:
1147 m2
Plocha užitná:
140 m2
Stav:
Před rekonstrukcí
Umístění:
Sídliště
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

REZERVACE Chtěli byste bydlet ve vlastním domě s velkou zahradou, ale nechcete se vzdát výhod bydlení v Praze v pěší dostupnosti na metro? Nebo jen hledáte velký a zajímavý pozemek v místě s perfektní občanskou a dopravní obslužností? Máme pro Vás nabídku takové nemovitosti.

Více informací o nemovitosti, včetně půdorysů a virtuální prohlídky, naleznete přehledně na www.dumchodov.cz

Dům

Jedná se o menší prvorepublikovou vilu z roku 1928, která si zachovala původní ráz (porovnat můžete současnou fotografii s historickou fotografií), která se nachází na krásně velkém a rovinatém pozemku. Dům je téměř v původním stavu, a tak se Vaší představivosti při přestavbě nebo rekonstrukci meze nekladou. Dispozice domu je přízemní s částečně obytným podkrovím. V 1. NP jsou 4 obytné místnosti, chodby, koupelna, komora, WC a vede odtud schodiště do podkroví. V podkroví se nachází jeden pokoj a velká půda. Původní dům není podsklepen.
Současné dispoziční uspořádání domu je patrné z přiložených 2D půdorysů. Součástí naší prezentace je i původní stavební dokumentace. Domem i pozemkem se také můžete pohodlně projít v klidu svého domova díky naší virtuální prohlídce, ve které můžete prozkoumat i detaily nemovitosti.

Stav domu i použité materiály odpovídají době jeho výstavby. Od doby výstavby byly v domě provedeny pouze menší změny: na východní straně dům rozšířen o přístavbu (přestavěno schodiště do 2.NP, zádveří a WC), byla vybudovaná koupelna, zavedeno ústřední topení na plynový kotel, napojení na kanalizaci, vodovod a plyn, na pozemku postavena samostatná garáž a v roce 2010 byla vyměněna střešní krytina. Přístavba domu je částečně podsklepena, sklep je přístupný venkovním vstupem. Oplocení nemovitosti je také původní. Do ulice je plot tvořen z cihelných sloupků s pletivem, ostatní strany tvoří zeď.

Vytápění je kombinované, je zde plynový kotel (umístěný v koupelně) s rozvodem ústředního topení v 1.NP (do 2.NP není ústřední topení zavedeno) a dále zůstala v domě původní kamna na pevná paliva. Ohřev vody je plynovou karmou, umístěnou nad vanou v koupelně.

Vzhledem k tomu, že se jedná o téměř 100 let starý dům, je tato nemovitost vhodná k celkové rekonstrukci nebo k přestavbě.


Pozemky

Celková výměra pozemku dle katastru nemovitostí činí 1.147 m2. Pozemek je rovinatý a jeho celková délka je cca 48 m a šířka cca 24 m. Na pozemku se nachází rodinný dům, původní kůlny a garáž. Na pozemku roste několik starších ovocných stromů. Přístup k nemovitosti je vraty i vrátky z veřejné komunikace z ul. Na sádce. Celkový pohled na pozemek je také součástí naší prezentace.

Lokalita

Starý Chodov asi nemusíme nikomu dlouho představovat. Jedná se o lokalitu rodinných domů, postavených převážně v první polovině 20. století, která je nyní součástí Prahy 11.

Základní info

Umístění:
Sídliště
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Na sádce, Praha 4, Praha 11, Chodov, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha zastavená::
140m2
Plocha zahrady::
1007m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
5
Počet koupelen::
1
Počet garáží::
1
Počet pokojů::
4
Počet NP::
2
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost::
763kWh/m2

Máte otázku?