PRODÁNO Prodej bytu OV 2+kk, zahrádka k užívání, Králův Dvůr u Berouna

Lokalita: Nerudova, Králův Dvůr, Beroun

Evidenční číslo:
247
Typ:
Byty
Druh:
prodej
Adresa:
Nerudova, Králův Dvůr, Beroun
Plocha užitná:
45 m2
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Byt
Chtěli byste bydlet v bytě se zahrádkou v okolí Berouna? Nyní máte tuto možnost. Mohu vám nabídnout ke koupi zajímavý byt 2+kk, u kterého můžete využívat zahrádku. Byt se nachází v malém cihlovém domě ve městě Králův Dvůr, který navazuje hned na dnes velmi oblíbené město Beroun.

Velikost domu zajištuje komorní bydlení. V domě jsou jen 4 byty a každý z nich má vlastní vstup z ulice. Dva byty se nacházejí v přízemí a dva v 1. patře. Nabízený byt se nachází v 1. patře.

Celková podlahová plocha bytu činí dle prohlášení vlastníka 45 m a je v ní zahrnuta plocha sklepa 4 m. Současné dispoziční uspořádání bytu je patrno z přiloženého 2D půdorysu. Bytem i zahrádkou se můžete projít díky virtuální prohlídce. Vlastník bytu v současnosti využívá kromě samotného bytu jako další předsíň i podestu společného schodiště na půdu (průchod na půdu slouží ještě pro vlastníka bytu v přízemí). Tato předsíňka není v jeho vlastnictví, je společnou částí domu a v přiloženém půdorysu bytu je vyznačena šedou barvou.

Interiér bytu prošel před časem přestavbou, takže v něm můžete hned bydlet. Okna jsou plastová, na podlaze dlažba a plovoucí podlaha, vytápění bytu je vlastním plynovým kotlem, ohřev vody el. boilerem.

Kuchyň a obývací pokoj jsou situovány na severozápad s výhlede do klidné ulice a ložnice s koupelnou jsou orientovány jsou orientovány jihovýchod s výhledem na zahrádky.

Dům
Jedná se o malý cihlový bytový dům o dvou nadzemních podlažích, jednom podzemním podlaží a půdy. V 1. podzemním podlaží domu jsou poměrně velké sklepní prostory. V prvním a ve druhém nadzemním podlaží se nachází byty a nad 2.NP se nachází půda společná pro všechny 4 byty v domě. Půda je přístupná dvěma schodišti, každé na jedné straně domu. V současné domě není půda prakticky využívána.

Jednotlivé byty v domě jsou v osobním vlastnictví jejich vlastníků. K vlastnictví každého bytu v domě patří podíl na společných částech domu i pozemků. Společné pozemky tvoří zastavěná plocha pod domem, předzahrádka, prostory kolem domu a zahrádky za domem.

Zahrádka
Za domem se nachází pozemky, které jsou v podílovém spoluvlastnictví 4 vlastníků domu. Spoluvlastníci se velmi rozumně dohodli o pravidlech využívání společných pozemků, rozdělili je na díly. Ty tvoří 4 zahrádky, každá určená pro výlučné užívání jedním ze spoluvlastníků a zbylé části pozemků ponechali ke společnému užívání pro zajištění průchodu k bytům i k zahrádkám. Vlastník nabízeného bytu užívá zahrádku o ploše cca 130 m.

Lokalita
Králův dvůr přímo navazuje na město Beroun. Okolí Berouna se dnes stalo vyhledávaným místem pro bydlení. Najdete zde vše, co potřebujete k životu, staré městské centrum, polikliniku, vlakové nádraží, aquapark, školy, úřady, restaurace, obchody i služby.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
Nerudova, Králův Dvůr, Beroun

Plochy

Plocha zahrady::
130m2

Počty místností, umístění

Počet místností::
3
Počet koupelen::
1
Počet pokojů::
2
Patro, podlaží::
2. podlaží
Počet NP::
2
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost::
389kWh/m2

Máte otázku?